BEL ONS: +31 (0)6 15 048 042

Wie ben ik

Welkom. Je bevind je hier op de site van 'van Ommen Pages&Pictures'. Een uit de hand gelopen hobby van mij.

Wie ben ik? Ik ben Petra van Ommen. Een ICT-er die al een aantal jaren geleden is begonnen met fotograferen. In het begin vooral mijn paard, maar later ook andermans paarden, honden, kinderen, natuur en steeds meer. Bij 'Foto's'  vindt je een ruime greep uit de collectie die ik al opgebouwd heb.

Door mijn interesse in ICT ben ik zijdelings ook geinteresseerd geraakt in het maken van websites. Eerst gewoon pure HTML, daarna ook met wat PHP en Flash. Voor Fotohuis RoVo heb ik toen ook nog een webshop opgezet met OScommerce. Daarna kwam de musicalvereniging van Ravenstein erbij en de stal waar ik mijn paard had staan... Langzaam werd het steeds meer. Kijk maar eens bij 'Webdesign'  voor meer info over de sites die ik gemaakt heb en wat de mogelijkheden zijn om een site aan te vragen.

Sinds 2011 ben ik me ook gaan bezighouden met beeldhouwen. Een leuke hobby waar je lichaamlijk bezig kunt zijn en tegelijk je hoofd leeg kunt maken. Je houdt er nog een mooi beeld aan over ook. Bij het kopje 'Beelden'  kun je wat meer info hierover vinden en wat foto's van beelden die ik tot nu toe gemaakt heb.

Hier heb ik in de loop van 2018 ook een speciale 'afdeling' herinnerings-beelden aan toegevoegd, genaamd Dierbare Herinneringen.

Wat doe ik

Bij "van Ommen Pages & Pictures" kun je o.a. terecht voor:

 • Webdesign
  Ik verzorg websites gebaseerd op Joomla, OsCommerce, HTML en indien gewenst WordPress
 • Webhosting
  Er is een keuze uit 2 pakketten. Mini en Standaard. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor alleen Domeinregistratie.
 • Fotografie
  Ook al is fotografie vooral mijn hobby, indien gewenst maak ik ook foto's in opdracht. 
 • Stenen beelden
  De beelden die ik in de loop der tijd gemaakt heb zijn te koop. De prijzen hiervoor staan bij de foto's vermeld.