Wie ben ik

in Info
18. 02. 12
posted by: Super User
Hits: 1034

 Welkom. Je bevind je hier op de site van 'van Ommen Pages&Pictures'. Een uit de hand gelopen hobby van mij.

 Wie ben ik? Ik ben Petra van Ommen. Een ICT-er die al een aantal jaren geleden is begonnen met fotograferen. In het begin vooral mijn paard, maar later ook andermans paarden, honden, kinderen, natuur en steeds meer. Bij 'Foto's' vindt je een ruime greep uit de collectie die ik al opgebouwd heb.

Door mijn interesse in ICT ben ik zijdelings ook geinteresseerd geraakt in het maken van websites. Eerst gewoon pure HTML, daarna ook met wat PHP en Flash. Voor Fotohuis RoVo heb ik toen ook nog een webshop opgezet met OScommerce. Daarna kwam de musicalvereniging van Ravenstein erbij en de stal waar ik mijn paard had staan... Langzaam werd het steeds meer. Kijk maar eens bij 'Webdesign'voor meer info over de sites die ik gemaakt heb en wat de mogelijkheden zijn om een site aan te vragen.

Sinds 2011 ben ik me ook gaan bezighouden met beeldhouwen. Een heerlijke hobby waar je lichaamlijk bezig kunt zijn en tegelijk je hoofd leeg kunt maken. Je houdt er nog een mooi beeld aan over ook. Bij het kopje 'Beelden' kun je wat meer info hierover vinden en wat foto's van beelden die ik tot nu toe gemaakt heb.